Újra megjelent 2005 augusztusában a Panoráma Nyelvstúdiói Kiadói Kft több angol szóbeli nyelvvizsgára is felkészítő könyve, a FEAR NOT THE BIRD!

A könyvet megrendelheti a Libro-Trade Kft-től és a Sunbooks rendszerében is (ISBN: 963 7748 172), illetve megvásárolható az Alexandra (Pécsi Direkt Kft.) boltjaiban.

Fear Not The Bird...!
(Whether Yellow or Black)

Tananyagok angol szóbeli nyelvvizsgákhoz

2005-ben megjelent a könyv 2., javított kiadásának utánnyomása!

Formátum: B/5, terjedelem: 344 oldal,
24 oldal színes és fekete-fehér képmelléklet

A könyv középúton áll a nyelvi tankönyv és a vizsgafelkészítő segédanyag között, ezért osztálytermi körülmények között is használható. Alkalmas érettségire, egyetemek, főiskolák alap és záróvizsgáira való felkészülésre. Felöleli több vizsgatípus (ÁNYV, PET, FCE, TOEFL-TSE) szokásos angol nyelvi szóbeli nyelvvizsga-témáit, és ezeket újszerű formában dolgozza fel. A könyv alapfokról indulva nagyobbrészt a középfokkal foglalkozik, de alapot nyújt a felsőfokú vizsgára való felkészülésre is.

A könyv négy részből áll: az I. rész (Preliminary) Units 1-7 alapozó, a II. rész, Stocks 1-20 az egységeken belül több szintű társalgási szövegeket, párbeszédeket, valamint megtanulásra érdemes kifejezéseket és szóanyagot, nyelvtani és szituációs feladatokat tartalmaz. A III. rész tematikus szójegyzék, a IV. rész foglalkozik a képleírással, ehhez részletes tanácsokat és mintamegoldásokat is ad.

Így 1 könyvből készülhet az angol szóbeli MIND3 részére!