Hirdessen általános és szakmai weboldalainkon!

A szolgáltatás megrendelése


Ma már Magyarországon is mintegy 1 millió (!) munkahelyi és magán számítógép van az Internetre kötve és hamarosan várható, hogy a mobil telefonok is alkalmasak lesznek az Internet
elérésére ( a technológia ehhez már megvan, ilyen készülékek már megjelentek, pusztán a tömeges gyártás beindulásától függ az elterjedésük). Nemsokára, még ez évben, a kábeltelevíziós szolgáltatók is (vidéken is) belépnek az Internetes piacra, így a magánszemélyek és cégek egyre bővülő köre jut hozzá az Internethez. A korábbi években inkább csak beszéltünk az információs forradalomról, de most, a XXI. század hajnalán ez valóban bekövetkezik.
Ugyanakkor nem állíthatjuk azt, hogy az Internethez való tényleges kétirányú hozzáférés valóban olcsó lenne: a kábeltársaságoknál általában van egy ún. „egyszeri belépési díj”, ami változó, de több tízezer Ft nagyságrendű, és van rendszeres havi díj, amely az általam ismert legolcsóbb budapesti szolgáltatónál 10 e Ft, azaz évi 120 e Ft. Egyéb Internetes szolgáltatóknál pedig a költségek több részre vannak osztva: egyszeri díj, havi előfizetési díj, a forgalom nagyságától függő díj, stb., és mindehhez társul még a MATÁV-nak fizetendő tetemes telefonszámla – különösen, ha valaki a szolgáltatást rendszeresen, napközben is használja. E több tényezőből az előző megoldásnál is nagyobb számla szokott keletkezni.

Mi most NEM EZT a drága szolgáltatást kínáljuk, hanem azt, hogy a cége adatai jelenjenek meg az Interneten egy (vagy több), a szakmához kapcsolódó elnevezésű „gyűjtő címen”.
A társadalmi érdekre és a várható nagy számú jelentkezésre tekintettel a fent említetteknél sokkal kedvezőbb áron. Ez az ár még az összes variáció kihasználása esetén sem több, mint egy kisebb vagy közepes keretes újsághirdetés ára egyszeri (esetleg kétszeri) közlés esetén. Míg azonban a reklámújságok zömét rögtön kidobják, az  Ön adatai az Interneten az alábbi árakért 6 hónapig, napi 24 órán át láthatóak lesznek.

 

I. A) ALAPADATOK megjelentetése szakmák szerint:

(Az ebben való egyszeri megjelenés a többi szolgáltatás igénybevételének előfeltétele!)

                  10.000 Ft+ÁFA / félév.

Két vagy három szakma esetén szakmánként:

                  +5.000 Ft+ÁFA / félév

(A fenti összegek az elsődleges megjelenés – a regisztráció és 6 hónap – előfizetési díjai. A magyar és az angol külön-külön ennyi.)

A másodlagos ára a fenti ár fele, azaz

                   5.000 Ft +ÁFA (ill. + 2.500 Ft+ÁFA)/félév.

A harmadlagos ára

                   2.000 Ft +áfa (ill. + 1.000 Ft+ÁFA)/félév.

(Érdemes több címen megjelenni, mert az ára csökkenő és jelentősen növeli az Önre eső találatok számát!)

Későbbi módosítás ára:

                   2.000 Ft + Áfa/alkalom.

(elektronikus úton – E-mail – való elküldés esetén)

B) Kiegészítő szövegeket, áruismertetést, képeket is megjelentethet. Ára:

Szöveges:    1500 leütésenként 3.000 Ft+ÁFA/félév
Képek:        3000 Ft/200 Kb/félév

II.

A) Internet cím alatti közvetlen megjelenés, azaz SAJÁT WEBLAP (természetesen ékezetek nélkül):

pl.www.CEGNEV.cegpanorama.hu

                   6.000 Ft+ÁFA

Saját (egyszerű) honlap, saját email cím, link (már létező Internet címhez), számláló létesítésére is mód van.

B) Arculattervezést is vállalunk (komplett honlap, saját Internet címmel, stb.)

                        50.000 Ft+ÁFÁ-tól

 

Miért előnyös Önnek az, ha adatait megjeleníti az Interneten?

1)       A megrendelők vagy vásárlók megbízható, állandóan (0-24) hozzáférhető információhoz juthatnának, beleértve a megrendelés módját.

2)       Az Interneten szükség szerint frissítheti, módosíthatja adatait, ha fontos változások történtek, megrendelői nem hiába keresik Önt a, mondjuk, három hónappal azelőtti telefonszámán.

3)       Ma már a világban, de hazánkban is egyszerűen presztízskérdés, hogy egy céget képviselő személy névjegykártyáján — az egyéb adatok mellett— az Internet (Web) cím is szerepeljen.

Nagyon reméljük, hogy ajánlatunk elnyeri tetszését és hamarosan megrendelőink között tudhatjuk.